o tym załamaniu na krawędzi zderzaka.... ale to nie będzie delikatne szlifowanie tylko z 0.5 cm.....
o tym załamaniu na krawędzi zderzaka.... ale to nie będzie delikatne szlifowanie tylko z 0.5 cm.....
|
Adehade przeczytaj co napisal offca,jak on rozwiazal ten problem.wszystko jest w temacie tylko czytac nic wiecej
http://www.a3-club.net/forum/showthread.php?t=18&page=4
Who I am? I am a the Champion.
A ja tam nic nie podcinalem. Leciutko nagrzalem i lezy jak ta lala.
yyy..eska ma błotniki poszerzane pękate bardziej nadkola w stosunku do zwykłej Atróji, teraz pytanie co z dopasowaniem ? nawet jak ponaginasz żeby zamontować, to jak to będzie wyglądać ? być może źle mi się wydaje, ale tak kojarzę fakty
Danio, co powiesz na ten temat ? jak to u Ciebie jest?
Prosto wszystko wyjasnil tymi zdjeciami. To prawda ze zderzaki sa szersze. Jesli potraktujesz je opalarka to mozesz z nim robic co chcesz, tak wlasnie ja zrobilem i idealnie sie wpasowal. Jedynie to tylny robimi dodatkoew problemy bo nie chce wejsc wlasciwie na slizg z jednej strony ale i tak nie jest najgorzej. Zdjecia macie w opisie mojego auta.
To jest ładnie spasowany zderzak? Adehade musisz ścinać i zrobisz idealnie. Reszta to półśrodki i słaby efekt. Pilnik i jechane. Jak z dużo zjedziesz to szpachla, nic mu nie będzie.
Witam mam krótkie pytanie skierowane do ludzi którzy wiedzą na 100% - czy tylny zderzak do 8L będzie pasował z 3drzwiowej wersji do 5drzwiowej czy to nie jest to samo ???
proszę o pomoc !!!
sorry za delikatną zmianę tematu ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie, z góry wielkie dzięki
to nie tema o tym ale jesli chodzi o twoje pytanie o zderzak to niema żadnej różnicy miedzy wersja 5d a 3d
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)