Kolego z Krakowa...
No nic w tym dziwnego że opona za 700zł za sztukę jest Niemiecka...
Ja szukam za 300zł/za oponę to max.
Kolego z Krakowa...
No nic w tym dziwnego że opona za 700zł za sztukę jest Niemiecka...
Ja szukam za 300zł/za oponę to max.
|
wiesz... w gaszczu postow moglam nie widziec tego w ktorym pisales ze cena opony to max 300 zlotych..ale w moim profilu pod avatarkeim jest bardzo wyraznie napisane ze jestem kobieta...a skoro doczytales ze jestem z Krakowa ciezko to przeoczyc...
Ojca oszukasz. .matkę oszukasz. .ale Kaliego nie oszukasz
a tak w ogole kolega diesel to ma jakis problem z tymi oponami, dziesiatki postów expertów, dziesiatki firm ktore oferuja polecane przez nas produkty a tu dalej drążymy i nie wiadomo o co chodzi...jeszcze do Wildy The Princess of the Forum zwrot kolego...no nie..![]()
![]()
propozycji opon za 300zł NOT MADE IN POLAND cała sterta...
Nankang bierz;p tania dobre i ładne ;p i niech nikt nie gada ze to syf bo wiekszosc na tym jeździ;p a jak mam kupic opone 2x drozszą i do tego kupic je cztery to juz jest spora suma którą wole zainwestowac w cos innego
Jak czytam takie bzdury to aż mi się słabo robi. Jak sie miało na konia to trzeba mieć i na siodło. Opona to jedyna rzecz która łączy samochód z drogą, ale lepiej kupić nowy soobwoofer czy inne neony, a opone najlepiej używkę czy chińszczyznę. Ja rozumiem że kogos akurat nie stać na markę premium, to po cholerę na siłę zakłada 17 czy 18" ? Oczywiście da się na takich Nankangach jeździc, ale trzeba być śwaidomym że tego typu opona nie gwarantuje pełnego bezpieczeństwa i dostosować prędkośc, odstęp itd, a nie udawać kozaka na hiper pieknych 18" - a taka w większości jest rzeczywistość jeżeli chodzi o osoby z argumentami jak poniżej![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)