Jak uruchomiony jest tryb trasportowy to automatycznie następuję wyłączenie zaznaczonych elementów aby ograniczyć pobór prądu.
Jak uruchomiony jest tryb trasportowy to automatycznie następuję wyłączenie zaznaczonych elementów aby ograniczyć pobór prądu.
Mobilek (30-05-12)
|
No wlasnie dlatego zaznaczona jest domyslnie deaktywacja DRL podczas trybu transportowego. Tak samo jak inne opcje sa wylaczane w tym trybie - oszczednosc.
Nie chcę otwierać nowego wątku, ale udało mi się kupić bordnetz N i chciałbym go sprawdzić przed montażem czy aby na pewno jest z nim wszystko ok, czy może ktoś z Wrocławia ma taką możliwość?
A jak go chcesz sprawdzić nie podłączając do samochodu?
Ok źle sprecyzowałem pytanie, szukam kogoś z komputerem kto już wymieniał bordnetz, ja nie chciałbym czegoś przypadkiem uszkodzić.
u siebie mam 8P0-907-279-F: 23 Byte (Highend), który praktycznie PRAWIE wszystko obsługuje w tym bi-xenon, lampy led tył/przód, C/L Home itp... Chcę go wymienić aby mieć doświetlanie zakrętów przeciwmgielnymi ale mam pytanie czy w wersji 8P0-907-279-K lub P 30 Byte (Highend) lub innej jest mozliwość zakodowania świateł drogowych jako świateł do jazdy dziennej z jednoczesnym ich przyciemnieniem?
było A3 Sportback 1.9 TDI BLS 7GN MY2007
W moim K mam zakodowane funkcje swiatel LED jak w polifcie. Czyli jak wlaczysz xenon to DRL przygasaja.
A co do F to mozna w nim zakodowac Coming Home ale nie mozna Leaving Home. Sprawdzone na dwoch przypadkach.
mój F ma aktywne CH jak i LH - dlaczego: nie wiemco do końcówki K lub P - ja nie mam xenonów tylko napisałem że sterownik by je obsługiwał gdyby były - moja wina bo nie sprecyzowałem, dlatego pytam czy jest funkcja zakodowania drogowych jako dzienne ze ściemnieniem bo spotkałem się z takim bordnetz w zwyklych lampach /ale nie w 8P/
było A3 Sportback 1.9 TDI BLS 7GN MY2007
W swoim F w adaptacji mozesz wejsc w Leaving Home i ustawic czas? Jesli tak to bardzo dziwne, ze dwa te same moduly maja inne opcje... Choc wiem, ze juz takie rzeczy sie zdarzaly na w Leonie.
W tym temacie sa screeny z mojego K, poszukaj, bo ja nie kojarze.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)