Oryginalnie napisane przez
lumberjack
Dobra Ziomeczki słuchajcie, macie już kogoś kto robi adaptery za rozsądny hajs czy nie? Ja od miesiąca szukam i sprawa wygląda tak, że znalazłem jednego foumowicza który chce za to 900zł, sami wiecie kogo XDDD 3 renomowane firmy od zacisków, które na co dzień robią 'dla bogaczy' i chcą 700zł za oś i jeden średniej klasy warsztat który zaproponował mi 500zł za adaptery na jedną oś do tego wyczytałem w necie, że na warsztatach PWr robią co tylko się zamarzy za 200-300zł góra i tam się udam jak nic nie znajdę...
Więc poleci ktoś coś?
ps Co uważacie o takim pomyśle jaki mi przyszedł do głowy... np. Mariusz ściąga swoje heble z Porsche i swój adapter, wymiaruje go i daje na forum rysunek techniczny - oczywiście nie za darmo, a np. za dobra flaszkę Dawid od S3 ściąga swoje heble z MLa wymiaruje adapter i wrzuca na forum rysunek techniczny...... To jest k**** takie trudne?
Czepiacie się, że ktoś kto chce wyżyć z robienia adapterów, a sami od siebie to nic nie dacie Oczywiście traktujcie moją wypowiedź na wesoło ale czyż to nie jest genialne rozwiązanie???