Pokazane rezultaty 1 do 10 z 180

Temat: Akcje serwisowe

Threaded View

pjanet's Avatar
    Data dołączenia
    Aug 2010
    Miasto
    POLSKA
    Auto
    A3 TDI QUATTRO 8P
    Model
    A3 Sportback
    Silnik
    2.0TDI BMN
    Podziękował
    13 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez Miro Pokaż post
    cuda wypisujesz, przezciez nie kazdy BMN ( i inne na piezo) zakupiony w PL tez podlega pod ta akcje, po numerze VIN sprawdzaja ktore sa/mogly byc wedlug nich wadliwe. to ze numer czesci jest taki sam nic nie znaczy, liczy sie widocznie okres stosowania, od tego i tego dnia produkcji siemens dostarczyl takie i takie wtryskiwacze
    akcja 23k1 jak widac w linkach ktore kolega wkleil wczesniej trwa w calej europie od konca zeszlego roku,teraz doszla do PL.
    jak tez widac nie wazne skad jest auto, bo wielu osobom z autami z niemiec tez polskie ASO w ostatnich tygodniach wymienialy wtryski
    Wg mnie nie cuda tylko czytajac to co ludzie pisza i co slysze o tej akcji ( wg mnie nie trzyma sie tzw kupy ).
    - czesc dostala listy
    - czesc miala wymieniona wiazke
    - czesc nie miala wymienionej wiazki
    - czesc auta podlega a czesc nie podlega akcji ( majac wadliwe pompowtryski - Ja mam na 100% a akcji nie podlegam )

Chodzi mi tylko i wylacznie o zasadnosc dzialnia akcji.

Napisze o rozmowie ktora przeprowadzil jeden ze znajomych z ASO.
    "Zadzwonil i zapytal czy auto podlega akcji ( sprawdzenie VIN ). Okazalo sie ze akcji nie podlega.
    Kiedy zapytal sie czy wymieniol mu pompowtryski za darmo kiedy przyjedzie na lawecie, uslyszal ze tak."
    Jeszcze pare miesiecy temu nie bylo to mozliwe, teraz jest. Czyli trzeba auto zawiesc na lawecie i wymienic pompki.
    Ostatnio edytowany przez pjanet - 28-10-12 o 22:02

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Zasady postowania