Pokazane rezultaty 1 do 10 z 1907

Temat: Jaki model opon letnich

Threaded View

cosmo-pl's Avatar
    Data dołączenia
    Dec 2007
    Miasto
    StalowaWola/Warszawa
    Auto
    a3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8 AGN
    Podziękował
    12 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez marek_s3 Pokaż post
    ale ty dziecinny jesteś, jak red bull reklamuje się na VW w WRC i Sebastien Ogier ma logo na czapce tzn że pije codziennie to świństwo, tak...wiesz co to jest marketing ? sam jestes brednia.. mowa o 914 modelu a nie całej firmie i co ma drift do tego że sa reklamy na imprezie...ale ty jestes dziecinny na maxa... moze cała radośc twojego jałowego życia to nabijanie sie z innych..spróbuj zgłosić post
    poza tym koleś wam poleca nagminnie na lato opony z indexem H, takie są zawsze najtańsze w danym rozmiarze, tyle że nieodpowiednie do wielu A3 i niezgodne z zaleceniem producenta, i to jest nadużycie. Sam jak jezdzi swoim 1.6 to niech sobie zaklada nawet T, ale niech nie poleca innym. I wcale nie chodzi tu o max predkosci którymi ktos się porusza, bądź nie porusza zeby sobie żonglować tymi wartościami do woli. Jest tu jakis mod, ale merytoryczny, który potrafi weryfikować treści samozwanczego kolesia -guru ?? czy tylko taki od usuwania obelg...??
    Ostatnio mam wiele radości z nabijania się z Ciebie i z głupot, które piszesz, a już najlepsze nabijanie jest wtedy, jak brniesz dalej w te głupoty i idziesz w zaparte do samego końca Jak typowy chłop na miedzy się o centymetr nie przesunie. Kompromituj się dalej. H koledze @Rafpres spokojnie wystarczy, bo jest 1.9 TDI, które ma 191 km/h Vmax, ale wiemy, wiemy marek by włożył Y, bo nóż się 30 kilometrów z górki trafi i do tych 220 dobije, to się zapewne od razu policja przyczepi i opony rozlecą

I marek_s3, żeby było jasne, ja się odnoszę do Twoich wypowiedzi i nie urządzam sobie personalnych wycieczek w stylu że Twoje życie jest żałosne... Także jak wzywasz moderatorów, to chyba Tobie się należy ostrzeżenie, nie mi. Jak sam słusznie stwierdziłeś - ja się nabijam z Twoich wypocin (bo wypowiedziami tego w sumie nazwać nie można), nie z Ciebie, chociaż Ci współczuję, bo mi by było ciężko ze sobą wytrzymać, jakbym tak plótł 3 po 3 i jeszcze przy tym nie dawał za wygraną. To jest to najgorsze połączenie, gdzie ktoś jest gadatliwy i nie ma nic ciekawego do powiedzenia, a przy okazji jest uparty jak osioł.

2. Podziękowania dla cosmo-pl za pomoc w problemie

pomocnik (20-02-15)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania