Pokazane rezultaty 1 do 10 z 1907

Temat: Jaki model opon letnich

Threaded View

cosmo-pl's Avatar
    Data dołączenia
    Dec 2007
    Miasto
    StalowaWola/Warszawa
    Auto
    a3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8 AGN
    Podziękował
    12 razy

Domyślny

Te są cichsze i lepsze, od poprzedników, które były dosyć przeciętne. Dobre opony w przypadku stosunku jakość vs. cena, ale też i pewnie posiadają swoje ograniczenia. Jak Ci poprzedniczki pasowały, to te tym bardziej. Barumów nie używałem, ale będzie fatalnie na mokrym, gorzej niż Falken.

@lukass
    No na pewno i może jeszcze mam zatańczyć dla Ciebie. Już i tak wystarczająco się skompromitowałeś w tej kwestii, mniej więcej na równi z królem forumowych troli, więc wybacz, ale ja Ci nie napiszę co to indeks, bo to zapewne dla Ciebie będzie zbyt skomplikowane, żeby zrozumieć, tą jakże zawiłą kwestię i "zakodowaną treść"..

Cytuj Oryginalnie napisane przez lukass Pokaż post
    Ja do tych Falkenów na pewno nie porównuje opon typu michelin sport cupo, ale tez nie pisze ze ten Falken to opona sportowa - jak robisz to Ty. Co mi sie nie podobało w nich? Po prostu nie trzymały na wilgotnym w ogóle - gówniana mieszanka i tyle- auto totalnie nie skręcało. Nawet seryjny Uniroyal RainSport3 bił je w tych warunkach na głowę.

dobijasz do poziomu absurdu marka_trola_s3_w_marzeniach, zawróć zanim nie będzie za późno, ja osobiście kończę jałową dyskusję. Pozdrówka

ps zwróciłem jeszcze na jedną rzecz uwagę, że masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, gdzie ja napisałem że Falken to opona sportowa, napisałem że ciężko ją nazwać turystyczną i bardziej przypomina sportową i że w tych rozmiarach Falken nie ma opon typowo turystycznych. Zanim więc następnym razem wyskoczysz z awanturą jak królik z kapelusza i dostaniesz owacje na stojąco od "ynteligenta dyżurnego" przeczytaj dokładnie ze zrozumieniem. Jakbyś jeździł na Falkenach!!!, to byś zwrócił uwagę, że jest bardzo przewidywalna w zachowaniu, co ce****e opony sportowe. Turystyczne, to głównie opóźnienia w sterowaniu i inne cechy użytkowe - inaczej się auto prowadzi. Nie przeczę jednak że nie jest to Federal FZ01 i w ogóle, że takie porównania są śmieszne... czy np możliwości na mokrym i że lepiej się trzyma opona deszczowa typowo do takich warunków stworzona... ehh naprawdę ja bym się zastanowił na drugi raz, zanim coś tak absurdalnego napiszę.

I jeszcze jedno - dobór opon wg strony Michelin dla auta kolegi, o którym mowa - myślę, że raz na zawsze kończy to dywagacje trola i jak coś to jemu się należy od moderatora kop w d.. i sugestia, żeby sobie dał spokój, bo sam wprowadza ludzi w błąd

http://zapodaj.net/1b1936e978400.jpg.html
    Ostatnio edytowany przez cosmo-pl - 01-03-15 o 13:53

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania