Ale broker też przecież musi zarabiać na ubezpieczeniach zarabiać, więc jeśli pzu obniżyło teraz stawki o 30% to broker zarobi mniej, więc w jego interesie nie będzie polecenie tego ubezpieczyciela. Więc jak to z nimi jest?
Ale broker też przecież musi zarabiać na ubezpieczeniach zarabiać, więc jeśli pzu obniżyło teraz stawki o 30% to broker zarobi mniej, więc w jego interesie nie będzie polecenie tego ubezpieczyciela. Więc jak to z nimi jest?
|
tak ale pod warunkiem ze nie masz aktualnie AC na innym aucie i nie posiadasz zadnej znizki w AC (tzn. jesli masz choc 10% wypracowane to nie dostaniesz znizki wymienionej przez ciebie)
skad taka informacja? i teraz tzn od kiedy?
PZU zmienilo stawki taryfowe od 1 czerwca 2008, sa atrakcyjniejsze ale skad wziales te 30%, wszystko zalezy na jakie auto itp
i nastepna zmiana bedzie od 1 stycznia 2009, ale nie wiem czy wybrane modele czy cala oferta
Chcesz sprawdzić swój kosztorys z OC sprawcy czy nie został zaniżony przez TU? kontakt w linku poniżej
http://www.a3-club.net/forum/showthr...25#post1267825
Wie ktoś gdzie są teraz jakieś promocyjne ceny na samo mini AC ? (8P)
Było: A3 8L 1.9 TDI 110KM,
Było: A3 8P 2.0 TDI 140KM, BKD
Było: A4 B6 Avant 1.9TDI 170KM i 380Nm AVF+
jest: A3 8P 2.0 TDI 170KM BMN
jest: A4 B7 2.0 TDI 170KM BRD
PZU ze znizka 0% zaproponowalo mi 460pln na minicasco
Chcialbym natomiast podzielic sie konkretną sumą dla kogos kto nie ma znizek i ma 22 lata i auto tylko na siebie:
najtaniej znalazlem w link 4: OC 1180pln + miniCasco 200pln
Pozdrawiam: sprawdzalem HDI, CU Direct, PZU, Hestia *chyba, link4
Nowy w klubie. Wcześniej w eclipse.net.pl
775 zł w allianz (oc + ac +car assistant) mam 50 procent zniżki była promocjarok audi 99 pojemnosc 1,6
Zapomniałem dodać, 29 lat i 60% zniżek.
Było: A3 8L 1.9 TDI 110KM,
Było: A3 8P 2.0 TDI 140KM, BKD
Było: A4 B6 Avant 1.9TDI 170KM i 380Nm AVF+
jest: A3 8P 2.0 TDI 170KM BMN
jest: A4 B7 2.0 TDI 170KM BRD
Tak się zastanawiam , mam ubezpieczenie ( AC )w PZU, w umowie wybrane jest ,że likwidowanie szkody odbywa się poprzez wyspecjalizowany warsztat, czyli naprawiają mi bezgotówkowo w warsztacie. Czy w razie stłuczki, będę mógł wybrać sobie czy chcę bezgotówkowo, czy sam chcę naprawić samochód i wziąć pieniądze ?
mi sie udalo...HDI Asekuracja 595zl Pakiet Assistance Plus za caly rok!! 24lata i 60% znizki wspolwlasciela
(OC+NW+Auto Assistance) slyszalam same dobre opinie o nich, nie ma problemow z wyplatami za szkody itd.
Zazdrośnik pluje tylko na tego, kto go przewyższa.
Chcesz sprawdzić swój kosztorys z OC sprawcy czy nie został zaniżony przez TU? kontakt w linku poniżej
http://www.a3-club.net/forum/showthr...25#post1267825
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)