nie chce sie sprzeczac, ale modul chyba C lub D nie działał 100% z nokią n97. Łączył sie i to na tyle, a kontaktów już nie widział. Zmieniłem na AA i wszystko gra.
nie chce sie sprzeczac, ale modul chyba C lub D nie działał 100% z nokią n97. Łączył sie i to na tyle, a kontaktów już nie widział. Zmieniłem na AA i wszystko gra.
|
C dziala na loozie z n97.
Ksiazke zasysa bardzo szybko. czekalem troszke tylko na wybrane i otrzymane numery.
D moze nie dzialac - mialem go poprzednio, on ma bowiem podstawowa funkcjonalnosc.
pozdrawiam,
hylu
-------
myspace.com/fasterforward
a wiecie czy BT audi dziala z Androidem?
Ponoc z wersja Androida 1.5 nie ma lacznosci.
Jak to jest z 2.1 np ?
pozdrawiam,
hylu
-------
probwalismy podłączyc z Pago iphone z modółem H czy G i powiem średnio nam to wyszlo. Skopiował ostatnie połączenia ale ksiązki juz nie
ja dzis podpialem Samusnga Galaxy z androidem 1.5 i dziala na loozie z modulem M.
Jutro potestuje z 2.0
Ostatnio edytowany przez hylus - 21-10-10 o 22:29
pozdrawiam,
hylu
-------
witam
nie wie ktoś czy 8P0 862 335 K jest basic czy obsługuje sds, książkę itp?
szukałem w sieci ale znalazłem tylko info o skopanym oprogramowaniu
Zgadzam się z kolegą borys1822. Siedzę w telefonach(nokia) i niektóre telefony wymagają nowego FW. N95 8gb wypuszczono już aktualizację w lipcu. Trzeba ściągnąć program Nokia Software Updater i zrobić upa. Telefon musi być naładowany. Przed dokonaniem aktualizacji należy zrobić kopie danych. Zgrać sobie filmy zdjęcia i piosenki na PC. W nowszych telefonach np n97 itp nie trzeba robić kopii bo aktualizacja podmienia tylko pliki. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na Pw
Ostatnio edytowany przez mixon - 21-10-10 o 19:10
Mężczyźni są jak dzieci, tylko ich zabawki są coraz droższe
Pierwszeństwo ma ten kto ma autocasco
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)