Strona 120 z 187 PierwszyPierwszy ... 2070110118119120121122130170 ... OstatniOstatni
Pokazane rezultaty 1,191 do 1,200 z 1870

Temat: Sa tutaj motocyklisci? :)

Złoty's Avatar
    Data dołączenia
    Apr 2007
    Miasto
    Z kopalni złota
    Auto
    duuuuże Audi :)
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    raz

Domyślny

... to kiedy jakiś spocik robimy motocyklowi a-trojkowicze ??
    MTB

Donator Akumulator >sebek<'s Avatar
    Data dołączenia
    Feb 2008
    Miasto
    Warszawa / Zamość
    Auto
    Laleczka CBR / A4 1.8T Q
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    67 razy

Domyślny

Ja jestem na TAK moze zrobimy wycieczke na rozpoczecie sezonu?

Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać

malik's Avatar
    Data dołączenia
    Sep 2007
    Miasto
    warszawa
    Auto
    Mam dres :)
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    45 razy

Domyślny

Na poczatek sezonu smigamy do Krynicy Morskiej (kwiecien - maj). Na pewno napisze tutaj jak juz bedzie blizej tego terminu.

monik's Avatar
    Data dołączenia
    Oct 2008
    Miasto
    Warszawa
    Auto
    zielone
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    13 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez (A)rturo Pokaż post
    Moniko - prosze przeczytaj co napisalas... Jak wjezdzasz np. na przejazd kolejowy, na skrzyzowanie czy inny element ruchu drogowego to nie obracasz glowy? Uwazasz ze nie jest koniecznie? Jesli tak to naprawde daruj sobie to prawojazdy.
    Drogi Arturze - zastanów się jak głupie pytanie mi zadajesz ja mówię o obróceniu głowy przed JAKIMKOLWIEK ruszeniem, bo to jest właśnie wymagane na egzaminie. stosuje to ktoś w rzeczywistości? za każdym razem ruszając na zielonym obracasz głowę? nie sądzę.

Cytuj Oryginalnie napisane przez malik Pokaż post
    Co do Moniki, to jezdzilem z nia samochodem i uwazam ze naprawde daje rade. A jak w samochodzie ma to "cos", to mysle ze na moto tez by sobie poradzila. Te niepowodzenia wg mnie wynikaja z duzej presji i stresu.
    dzięki Paweł może następnym razem wyjdzie lepiej. nie mam zamiaru w nieskończoność podchodzić do tego egzaminu, jeśli znów obleję to sobie po prostu odpuszczę temat na jakiś czas. może po 30tce mi lepiej pójdzie
    Best ET: 14.764@1/4mile

(A)rturo's Avatar
    Data dołączenia
    Oct 2005
    Miasto
    Bełchatów
    Auto
    E63s W212
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    5 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez monik Pokaż post
    Drogi Arturze - zastanów się jak głupie pytanie mi zadajesz ja mówię o obróceniu głowy przed JAKIMKOLWIEK ruszeniem, bo to jest właśnie wymagane na egzaminie. stosuje to ktoś w rzeczywistości? za każdym razem ruszając na zielonym obracasz głowę? nie sądzę.
    Zdarza mi sie to bardzo czesto. Czesto i gesto sprint z pod swiatel gwarantuje ze ktos na czerwonym wleci, jak zdobedziesz prawojazdy i zaczniesz jezdzisz wtedy pomyslisz o tym glupim pytaniu

Pamiętaj egzamin to egzamin, masz robic od A do Z jak prawo nakazuje. A ze rzeczywistość weryfikuje to inaczej to juz inna sprawa
    Było: A3 8l, S3 8l, Evo IX, Evo X; F10; A6 c7 3.0bTDI 380KM@770NM; W212 E63s 700KM@1000NM
    Obecnie: S1000XR | A4 Allroad 8W9 | Jeep WJ 4,7 V8 | Fiat 126p 1982 | -> soon...

monik's Avatar
    Data dołączenia
    Oct 2008
    Miasto
    Warszawa
    Auto
    zielone
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    13 razy

Domyślny

Arturze, ale na egzaminie żądają patrzenia się za siebie a raczej takowe spojrzenie nie zagwarantuje Ci bezpieczeństwa przy wjeżdżaniu na skrzyżowanie. za nieoglądanie się na boki przy wjeździe na skrzyżowanie będąc na drodze z pierwszeństwem nikt Cię nie obleje, za nie obejrzenie się za siebie przed przepchaniem motocykla po placu - owszem. jeśli to jest dla Ciebie logiczne i bezsprzeczne to ja nie mam więcej pytań.

wilda's Avatar
    Data dołączenia
    Nov 2007
    Miasto
    krakow
    Auto
    Dzikuska
    Model
    A3 8P
    Silnik
    2.0TDI AZV
    Podziękował
    664 razy

Domyślny

nawet bedac na drodze z pierwszenstwem warto miec oczy dookola glowy bo na drodze jest pelno baranow z " ciezka noga na gazie" ktorym brak wyobrazni.. i nawet jesli jade droga z pierwszenstwem staram sie miec kontrole nad tym co sie dzieje wokol mnie..i mysle ze to jest wyznacznikiem dobrego kierowcy a nie to ze ktos zapier... przed siebie bo jest super kierowca ma mocne auto ma pierwszenstwo i jest niesmiertelny i jest na drodze sam
    Ostatnio edytowany przez wilda - 02-01-12 o 10:58
    Ojca oszukasz. .matkę oszukasz. .ale Kaliego nie oszukasz

LORK's Avatar
    Data dołączenia
    Feb 2008
    Miasto
    Windykacja /sprawy komornicze/porady dot.naleznosci
    Auto
    Ostatnio to różnie z tym bywa
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    7 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez monik Pokaż post
    Arturze, ale na egzaminie żądają patrzenia się za siebie a raczej takowe spojrzenie nie zagwarantuje Ci bezpieczeństwa przy wjeżdżaniu na skrzyżowanie. za nieoglądanie się na boki przy wjeździe na skrzyżowanie będąc na drodze z pierwszeństwem nikt Cię nie obleje, za nie obejrzenie się za siebie przed przepchaniem motocykla po placu - owszem. jeśli to jest dla Ciebie logiczne i bezsprzeczne to ja nie mam więcej pytań.
    a czy prawo o ruchu drogowym zawsze i wszedzie jest logiczne?
    jak beda chcieli bys pokazala jezyk by otrzymac prawko to trzeba pokazac jezyk .Jak ktos uwaza inaczej nie dostaje swistka i jezdzi rowerem....

teoria a praktyka to dwa swiaty , zdaj egzamin tak jak to wymaga kurs wraz z kreceniem glowy jak schizofremik a pozniej sama doszkalac bedziesz sie w codziennosci i na kursach.

Pozdro
    ...po prostu mordeczki ...

Nie pij, gdy prowadzisz - Za dużo się rozlewa.....

monik's Avatar
    Data dołączenia
    Oct 2008
    Miasto
    Warszawa
    Auto
    zielone
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    13 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez wilda Pokaż post
    nawet bedac na drodze z pierwszenstwem warto miec oczy dookola glowy bo na drodze jest pelno baranow z " ciezka noga na gazie" ktorym brak wyobrazni.. i nawet jesli jade droga z pierwszenstwem staram sie miec kontrole nad tym co sie dzieje wokol mnie..i mysle ze to jest wyznacznikiem dobrego kierowcy a nie to ze ktos zapier... przed siebie bo jest super kierowca ma mocne auto ma pierwszenstwo i jest niesmiertelny i jest na drodze sam
    jasne Kasiu, co do tego nie ma wątpliwości. dlatego mówię, że powinni wymagać takiego zachowania ostrożności a nie obracania się za siebie przed przepchnięciem motocykla na placu.

Cytuj Oryginalnie napisane przez LORK Pokaż post
    a czy prawo o ruchu drogowym zawsze i wszedzie jest logiczne?
    to akurat nie jest wymóg prawa o ruchu drogowym a samego przebiegu egzaminu praktycznego. oczywiście, że się do tego dostosuję, bo nie mam wyjścia nie wiem czy zauważyłeś ale ja jedynie tłumaczyłam Arturowi, że nieobracanie się za siebie na placu nie jest kretyństwem i narażaniem samego siebie na niebezpieczeństwo.

(A)rturo's Avatar
    Data dołączenia
    Oct 2005
    Miasto
    Bełchatów
    Auto
    E63s W212
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    5 razy

Domyślny

Moniko, po prostu mnie ten temat poruszył. Mam na codzien styczność z nauka jazdy i egzaminami oraz z instruktorami.
    I przychodzi wiele takich ludzi jak ty, bez obrazy, mądrzejszych niz przepisy, a oblewaja na ósemce..
    Uważam więcej pokory, zagryzać zęby i zdać. Ja zdawalem prawko na motor 4 lata temu, majac na samochod juz 9 lat prawojazdy tez prze pierwsze godziny mialem problemy z przepisami, ale jak trzeba to trzeba.
    Zdalem za 2 razem.. za 1 oblalem przepisy
    Było: A3 8l, S3 8l, Evo IX, Evo X; F10; A6 c7 3.0bTDI 380KM@770NM; W212 E63s 700KM@1000NM
    Obecnie: S1000XR | A4 Allroad 8W9 | Jeep WJ 4,7 V8 | Fiat 126p 1982 | -> soon...

Strona 120 z 187 PierwszyPierwszy ... 2070110118119120121122130170 ... OstatniOstatni

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania