... to kiedy jakiś spocik robimy motocyklowi a-trojkowicze ??![]()
... to kiedy jakiś spocik robimy motocyklowi a-trojkowicze ??![]()
MTB
|
Ja jestem na TAKmoze zrobimy wycieczke na rozpoczecie sezonu?
Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać![]()
Na poczatek sezonu smigamy do Krynicy Morskiej (kwiecien - maj). Na pewno napisze tutaj jak juz bedzie blizej tego terminu.
Drogi Arturze - zastanów się jak głupie pytanie mi zadajeszja mówię o obróceniu głowy przed JAKIMKOLWIEK ruszeniem, bo to jest właśnie wymagane na egzaminie. stosuje to ktoś w rzeczywistości? za każdym razem ruszając na zielonym obracasz głowę? nie sądzę.
dzięki Pawełmoże następnym razem wyjdzie lepiej. nie mam zamiaru w nieskończoność podchodzić do tego egzaminu, jeśli znów obleję to sobie po prostu odpuszczę temat na jakiś czas. może po 30tce mi lepiej pójdzie
![]()
Best ET: 14.764@1/4mile
Zdarza mi sie to bardzo czesto. Czesto i gesto sprint z pod swiatel gwarantuje ze ktos na czerwonym wleci, jak zdobedziesz prawojazdy i zaczniesz jezdzisz wtedy pomyslisz o tym glupim pytaniu
Pamiętaj egzamin to egzamin, masz robic od A do Z jak prawo nakazuje. A ze rzeczywistość weryfikuje to inaczej to juz inna sprawa
Było: A3 8l, S3 8l, Evo IX, Evo X; F10; A6 c7 3.0bTDI 380KM@770NM; W212 E63s 700KM@1000NM
Obecnie: S1000XR | A4 Allroad 8W9 | Jeep WJ 4,7 V8 | Fiat 126p 1982 | -> soon...
Arturze, ale na egzaminie żądają patrzenia się za siebie a raczej takowe spojrzenie nie zagwarantuje Ci bezpieczeństwa przy wjeżdżaniu na skrzyżowanie. za nieoglądanie się na boki przy wjeździe na skrzyżowanie będąc na drodze z pierwszeństwem nikt Cię nie obleje, za nie obejrzenie się za siebie przed przepchaniem motocykla po placu - owszem. jeśli to jest dla Ciebie logiczne i bezsprzeczne to ja nie mam więcej pytań.
nawet bedac na drodze z pierwszenstwem warto miec oczy dookola glowy bo na drodze jest pelno baranow z " ciezka noga na gazie" ktorym brak wyobrazni.. i nawet jesli jade droga z pierwszenstwem staram sie miec kontrole nad tym co sie dzieje wokol mnie..i mysle ze to jest wyznacznikiem dobrego kierowcy a nie to ze ktos zapier... przed siebie bo jest super kierowca ma mocne auto ma pierwszenstwo i jest niesmiertelny i jest na drodze sam
Ostatnio edytowany przez wilda - 02-01-12 o 10:58
Ojca oszukasz. .matkę oszukasz. .ale Kaliego nie oszukasz
a czy prawo o ruchu drogowym zawsze i wszedzie jest logiczne?
jak beda chcieli bys pokazala jezyk by otrzymac prawko to trzeba pokazac jezyk .Jak ktos uwaza inaczej nie dostaje swistka i jezdzi rowerem....
teoria a praktyka to dwa swiaty , zdaj egzamin tak jak to wymaga kurs wraz z kreceniem glowy jak schizofremik a pozniej sama doszkalac bedziesz sie w codziennosci i na kursach.
Pozdro
...po prostu mordeczki ...
Nie pij, gdy prowadzisz - Za dużo się rozlewa.....
jasne Kasiu, co do tego nie ma wątpliwości. dlatego mówię, że powinni wymagać takiego zachowania ostrożności a nie obracania się za siebie przed przepchnięciem motocykla na placu.
to akurat nie jest wymóg prawa o ruchu drogowym a samego przebiegu egzaminu praktycznego. oczywiście, że się do tego dostosuję, bo nie mam wyjścianie wiem czy zauważyłeś ale ja jedynie tłumaczyłam Arturowi, że nieobracanie się za siebie na placu nie jest kretyństwem i narażaniem samego siebie na niebezpieczeństwo.
Moniko, po prostu mnie ten temat poruszył. Mam na codzien styczność z nauka jazdy i egzaminami oraz z instruktorami.
I przychodzi wiele takich ludzi jak ty, bez obrazy, mądrzejszych niz przepisy, a oblewaja na ósemce..
Uważam więcej pokory, zagryzać zęby i zdać. Ja zdawalem prawko na motor 4 lata temu, majac na samochod juz 9 lat prawojazdy tez prze pierwsze godziny mialem problemy z przepisami, ale jak trzeba to trzeba.
Zdalem za 2 razem.. za 1 oblalem przepisy![]()
Było: A3 8l, S3 8l, Evo IX, Evo X; F10; A6 c7 3.0bTDI 380KM@770NM; W212 E63s 700KM@1000NM
Obecnie: S1000XR | A4 Allroad 8W9 | Jeep WJ 4,7 V8 | Fiat 126p 1982 | -> soon...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)