Strona 36 z 62 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni
Pokazane rezultaty 351 do 360 z 618

Temat: Forum Kulturystyki i Fitness

Dolnośląskie KiTo's Avatar
    Data dołączenia
    Jul 2008
    Miasto
    Wrocław
    Auto
    Audi A6 3.0TDI Quattro
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    60 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez milek_1988 Pokaż post
    tusi + kofeina + aspiryna i nie powiem, też miotało
    i wcale nie miałeś od tego nadciśnienia

Jeżeli mogę coś wtrącić od zalewaniu tłuszczem to jak się wpitala wszystko co wejdzie pod rękę (no bo mase robie) i do tego wali gainera przed treningiem i po to się wcale nie dziwie że zalewają odżywki tłuszczem
    Jest A6 3.0TDI V6 Quattro
    Była A3 1.9TDI ASZ 240KM - bał się jej nawet szatan !

milek_1988's Avatar
    Data dołączenia
    Sep 2009
    Miasto
    Krotoszyn
    Auto
    AUDI A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI ASZ

Domyślny

Nie będę ukrywał, że jakieś tam było no i 'małe' problemy ze spaniem, ale ja ogólnie jestem wysokociśnieniowcem.

sema9's Avatar
    Data dołączenia
    Feb 2009
    Miasto
    Staszów
    Auto
    Audi
    Model
    S3 8P
    Silnik
    2.0T CDLA
    Podziękował
    2 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez milek_1988 Pokaż post
    ale ja ogólnie jestem wysokociśnieniowcem
    no i zamiast o to zadbać to jeszcze go podnosisz ??? wiem ,że bycie dużym mając sylwetke V a w bajcepsie 45cm mięśnia jest fajna ale jednak zdrowie ważniejsze czyż nie Milek???

Sensej's Avatar
    Data dołączenia
    Aug 2008
    Miasto
    Tarnobrzeg/Kraków
    Auto
    audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8T AGU

Domyślny

życie jest zbyt krótkie by być małym

milek_1988's Avatar
    Data dołączenia
    Sep 2009
    Miasto
    Krotoszyn
    Auto
    AUDI A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI ASZ

Domyślny

Powiem Ci sema, że zbadałem to bo jak byłem raz na wizycie to się lekarka przeraziła. Dostałem skierowanie do szpitala na 3 dniowe badania. Ogólnie wyniki wszystkie wyszły ok, poza jakąś frakcją serca, która miałem na na poziomie 51%, gdzie poniżej 50 to już jest niezdolność serca do zaspokajania ciała. Na wypisie dostałem tylko jedną radę zredukować masę ciała, co już poczyniłem, ogólnie więcej areobów dodałem i treningi muay thai. Wiadomo, w zime jak się łapie masę raczej się ogranicza ruch taki.
    ps. najlepsza była taka młoda lekarka. Czemu pan tak przytył, to jej mówię, że jest zima, a ona na to, a co pan misiu jestP.
    co do ostatniego zdania, no masz rację...ale wiesz jak to jest

kadlubek's Avatar
    Data dołączenia
    Jul 2010
    Miasto
    W-wa / Wrocek / Chełm
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI AHF
    Podziękował
    38 razy

Domyślny

muszę chyba zakupić to BCAA, bo przez JUDO 3x tyg, już nie daję rady zbytnio na boksie

milek_1988's Avatar
    Data dołączenia
    Sep 2009
    Miasto
    Krotoszyn
    Auto
    AUDI A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI ASZ

Domyślny

Bcaa nie jest do tego co Ci się wydaje. To jest podstawowy antykatabolik, a nie suplement na jakieś puchnięcie. Bcaa jest świetne do takich sportów aby nie tracić w miarę możliwośći z masy mięśniowej. Kup sobie może lepiej zamiast bcaa glutamine jakąś i zma na dobre spanie oraz regenerację, takie jest moje zdanie. Poczytaj na sfd.pl.

kadlubek's Avatar
    Data dołączenia
    Jul 2010
    Miasto
    W-wa / Wrocek / Chełm
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI AHF
    Podziękował
    38 razy

Domyślny

Glutamine mam gdzieś, ZMA też biorę ale g.... działa , chociaż tak naprawdę mało śpię - 6h

milek_1988's Avatar
    Data dołączenia
    Sep 2009
    Miasto
    Krotoszyn
    Auto
    AUDI A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI ASZ

Domyślny

Ale czego Ty oczekujesz od bcaa? Mniejszego zmęczenia, mniej puchnięcia itp? Na takie rzeczy to tylko jakaś feta, przecież jesteśmy tylko ludzmi, naturalne, że człowiek się meczy. Poza tym trenując sporty walki np. 3-4 razy w tygodniu siłke powinnno się robić tylko 2 razy. Przyszło/przydzie zmęczenie organizmu(przetrenowanie) i będzie dupa, że tak powiem. Także wszystko z głową, a glutamina w długookresowym stosowaniu to fajna rzecz(choć ja osobiście nie biorę bo nie stać mnie na wywalanie bóg wie ile na suple). Dla podsumowania, na Twoje problemy nie pomogą Ci żadne suple, zmniejsz po prostu częstotliwość treningów...i zacznij się wysypiać bo to podstawa.
    ps. zma działa bardzo fajnie w dawkach większych od zalecanych na etykiecie. Tylko nie spodziewaj się, że odżywki załatwią sprawę bo to nie są cudowne środki, a suplementy diety. Jeszcze nie wymyślili legalnego środka bez skutków ubocznych na uczucie zmęczenia czy zaspokojenie snu w tabletce. Glutamina to też fajny środek bliźniaczy do bcaa więc czemu chcesz brać coś co masz gdzieś? Kup do tego witaminy i minerały bodajze ze z olimpa.

sema9's Avatar
    Data dołączenia
    Feb 2009
    Miasto
    Staszów
    Auto
    Audi
    Model
    S3 8P
    Silnik
    2.0T CDLA
    Podziękował
    2 razy

Domyślny

kadlubek to co milek Ci radzi Ja się podpisuje..odpoczynek jest potrzebny o czym pewnie wiesz ale jeśli Twoje treningi są takie ciężkie staraj się je jakoś rozgraniczać..jak w jednym tyg sztuki walki to mniej siłowni to w drugim tygodniu na odwrót do tego częściej odpoczywać i wysypiać się ( jeśli nie pracujesz na zmiany a zwłaszcza na nocki jak Ja)

milek historia spoko zaraz Ci swoją powiem a do tej lekarki trzeba było dodać ,że miś zima musi grzać i chętnie ją weźmiesz pod swojego motylka a co do mojej historii to zrobiłem sobie badania kardiologiczne raz w pracy i po wszystkiemu konsultacje z lekarzem w moim przypadku lekarką która jak zobaczyła moje wyniki to się przestraszyła mowa o wyniku cholesterolu i jej słowa takich wyników to już od kilkunastu lat nie widziała nawet u starszych osób ale było minęło dieta poszła i się zbiło wszystko a co do ciśnienia to też było u mnie w granicach 150/100.

Strona 36 z 62 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Zasady postowania