malik - nic nie płaciłem, załapałem się na promocje![]()
malik - nic nie płaciłem, załapałem się na promocje![]()
Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig. After a few hours, you realize that he likes it.
|
taaaaa, seven-fifty to legenda! Te maszyny maja piece, ktore poprostu sa niezniszczalne. Jesli o niego dbasz przynajmniej na poziomie podstawowym to bedziesz zadowolony.
Zastanow sie, czego oczekujesz od motocykla![]()
Jakby to powiedział moj ulubiony gracz quake'a... "Fartuch je..any"![]()
![]()
BTW, pojdzie chyba Twoj kupon do moto-akcesoriow![]()
Ostatnio edytowany przez malik - 23-05-11 o 14:38 Powód: Automatyczne łączenie postów
a co myślicie na temat:
wtrysk vs gaźnik?
- spalanie
- utrzymanie
- zawodność
Wg mnie wtrysk... W koncu to nowsze rozwiazanie i gdyby bylo gorsze to by sie nie przyjelo tak powszechnieProste.
Zeby nie byloJezdze jeszcze sprzetem z gaznikiem.
No poleciałem z Andym na tą akcję, ale była spora kolejka to nawet nie dzwoniłem, prawie całą sobotę tam spędziłemNo i wiedziałem, że Ty już po wszystkich przeglądach, a nic specjalnego tam nie robili poza obadanie sprzętu
A z kuponem to super jak się uda![]()
Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig. After a few hours, you realize that he likes it.
tylko wtryski !
spalanie - mniejsze
utrzymanie - o wiele mniejsze - gaźnik trzeba co chwila regulować z wtryskami nic się nie robi (ewentualnie wymienia - ale listwy nie są drogie)
zawodność - niebo a ziemia na korzyść wtrysków
niektórzy twierdzą, że gaziory lepsze - ale są to ci, którzy sami je sobie potrafią poprawnie wyregulować (a mało jest takich)
zgadza sie że dzisiejsze 600tki są mocniejsze niż stare 1000czki, ale ja z kolei uważam że kiedyś budowano i konstruowano o wiele trwalsze sprzęty.
ale tak, potrzebuje relaksacyjnego motona, już mnie nie kreci za****lanie jak kiedyś, a i ceny paliwa nie zachęcają do szaleństw![]()
Ostatnio edytowany przez larius - 23-05-11 o 18:14 Powód: cenzura
troszke sie z toba zgodze przy takim podejsciu
jak bym szukal moto starszego dobrego i fajnego nakeda to XJR1300 Suzuki GSX1400 ale niestety ludzie sobie dobre egz cenia ale zdecydowanie ciezko bedzie manewrowac miedzy autami i nie na pierwsze moto
pala duzo waza duza ale i duzo frajdy i komfortu daja
EVO CARS Auto Spa - Auto Detailing
a ja moja "lale" doprowadzam do idealu - o ile mozna jeszcze![]()
w niedziele targi a tam kolejme modyfikacje.. i jezeli bedzie koles ktory ma maoja przyszla narzeczona to obecna bedzie do wziecia![]()
...po prostu mordeczki ...
Nie pij, gdy prowadzisz - Za dużo się rozlewa.....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)